Bloemschikken Bestel wel op www.goedkoop-bloemschikken.nl
Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

donderdag 26 mei 2011

Hoe maak je een mooie Flesversiering of Corsage met Aluminiumdraad

Nieuwsbrief www.goedkoop-bloemschikken.nl  www.pompoenzaden-decoshop.nl  27 mei - 2juni 2011 of op=op  

Hoe maak je een mooie Flesversiering of Corsage met Aluminiumdraad

  
Neem een paar lange stukken Aluminiumdraad en krul het ene eind strak op, buig de draad dubbel en maak er een mooie lus en nog een krul in.
Aluminiumdraad, behalve in lengte is er ook prijsverschil in merk,Oasis geeft aan dat hun Aluminiumdraad ook geschikt is voor sieraden, de andere goedkopere Aluminiumdraad wordt alleen aanbevolen voor bloemschikken en voor minder buigingen.

Leg de draad op elkaar en wikkel er wat Bouilloneffectdraad omheen.
Neem nu 2 kortere stukjes Aluminiumdraad , maak aan het ene eind een krul. Aan de nadere kant tapet u met Bloemistentape een Diamantspeld. Ook hier komt weer Bouilloneffectdraad omheen.
Neem een paar bladeren, bv Galax en rol die op, zet even vast met koudlijm, en ook om deze stelen komt weer Bouilloneffectdraad
Neem een paar Rozen, haal de blaadjes eraf, met Bloemistentape wordt op de steel [of als u het op draad zet aan deze draad] een Diamantspeld vastgemaakt.
Maak eerst de draden en het Galaxblad vast, ook weer met Bouilloneffectdraad, hierna komen de Rozen op hun plekje.
U kunt deze corsage bv op een Polscorsageband bevestigen, of als u het aan de hals van de fles wil hangen kunt u ook de smallere Boeketparelband nemen.


aangeboden door: http://www.goedkoop-bloemschikken.nl   op http://goedkoopbloemschikken.blogspot.com Bloemschikken Bestel WEL op www.goedkoop-bloemschikken.nl Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten