Bloemschikken Bestel wel op www.goedkoop-bloemschikken.nl
Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

zaterdag 28 april 2012

Afwerking [bruids]boeket met vlak aluminiumdraad & steekschuim vormen

Nieuwsbrief 26 April - 3 Mei 2012 In deze nieuwsbrief Afwerking [Bruids]boeket met Vlak Aluminiumdraad.




Afwerking [Bruids]boeket met Vlak Alumiumdraad
 
We gaan er hier vanuit dat het boeket al klaar is, in dit geval een druppelvormig bruidsboeket, voor het gemak is dat even is een glas water gezet. Het water heeft als functie dat het glas niet omvalt.
1. Meet de gewenste lengte Vlak Aluminiumdraad af, leg alle stukken op elkaar en met een tang even samen buigen, zodat het niet meer verschuift.
2. Met dunnedraad bv Lakdraad of Myrtendraad in een bijpassende kleur wordt het Vlakke Aluminiumdraad samen gebonden.
  
3. Als dat stevig vast zit aan de uiteinden kunt u het in het midden uitvouwen, nu is er van de stukken Vlak Aluminiumdraad een mooi frame ontstaan. Hiertussen vlechten we dunne draad die we eerder hebben gebruikt.
4. Als het gehele frame vol is met die dunne draad wordt het Vlakke Aluminiumdraad voorzichtig in een ronde vorm gebogen. Aan het gedeelte wat in de Bridy komt maken we nog even een extra stukje dikke steekdraad, [gewoon groene] zodat het gemakkelijk in het steekschuim blijft zitten. Het andere uiteinde komt over de bloemen en wordt tussen de hangende bloemen bevestigd. Voor het gemak kan er van onder uit de Bridy een extra stukje dikke draad tussen de bloemen geprikt worden, dat is dan uit het zicht maar zo wordt het geheel wel steviger. U kunt dat erin steken maar bv ook aan het frame van de Bridy vastmaken.
Uniek in Nederland, Steekschuim vormen. Komende week komen onderstaande vormen binnen, nieuwsgierig? Kijk dan komende dagen regelmatig in deze categorie: Steekschuimvormen

         
aangeboden door: http://www.goedkoop-bloemschikken.nl   op http://goedkoopbloemschikken.blogspot.com Bloemschikken Bestel WEL op www.goedkoop-bloemschikken.nl Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten