Bloemschikken Bestel wel op www.goedkoop-bloemschikken.nl
Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

maandag 27 februari 2017

Paarse krans zijdebloemen

html hola_ext_inject="disabled">




Online versie

 Stel je wil met een groep gaan bloemschikken/knutselen maar je hebt totaal geen inspiratie en ook de materialen niet in huis. Zie hier een oplossing voor beide problemen ;-) Er kan op de foto's en op de links geklikt worden, zo kom je snel bij de benodigde producten terecht.

Alvast veel succes!



Neem een styropor krans van 30 of 35 cm

Verdeel dan de bloemen van een Rozenboeket Purple over de piepschuimring. Hiermee zet je de vorm van de krans uit. Die rozensteel knip je in 2en zo heb je boven de bloem en onderste deel de bladeren, we gaan alles gebruiken.

In een doos kippeneieren lilapaars zitten verschillende tinten, die verdeel je ook over de krans.

Neem daarna Hortensiaboeket paars en knip hiervan ook de bloemen los. Steek dit ook allemaal in de krans, hou rekening mee dat je van buiten en binnen bedekking moet hebben

Bewaar van de Rozen en de Hortensia's al het blad, dit gaan we er allemaal tussen stoppen

in totaal gebruik je 2 Hortensia boeket Purple en 1 Hortensiaboeket light Purple 1 bundel paarse Rozen en een doos kippeneieren in lilapaarse tinten.











aangeboden door: http://www.goedkoop-bloemschikken.nl op http://goedkoopbloemschikken.blogspot.com Bloemschikken Bestel WEL op www.goedkoop-bloemschikken.nl Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten